Haptic'9

Várandós és Kismama kísérő stúdió


A Babamasszázs/Gyerekmasszázs stúdióban szakszerű fogásokat tanulnak meg a szülők és a várandósok, amelynek számos fontos élettani hatása van a csecsemőkre...

Babamasszázs, a gyengéd, gondoskodó érintés tudománya...

Várandós kismamáknak

A Babamasszázs elsajátítása segít a Várandós kismamának, hogy ráhangolódjon a születendő gyermekére, segít a szülés pozitív megélésében, a baba - mama kapcsolatfelvételben. Ezenkívül a Kismama relaxációs gyakorlatokat, önmasszázs fogásokat sajátít el a tréningen. A foglalkozáson a magzatra való ráhangolódást segítő vizualizációs gyakorlatok végzésére is sor kerül. A tréning olyan technikát ad a kismamák számára, mellyel a babamegérkezését követő időszakban is képes lesz magát megnyugtatni, felfrissíteni.

A Magzat mindent érez a kismama gondolataiból. Az anyai világ tengerében úszik békésen. A tanfolyamon már érezni fogja a masszázs pozitív hatásait. Örömmel fogja fogadni az első csodálatos ajándékot, a Babamasszázst. A kismamának is egy különleges, egyedi élményt fog nyújt az átélt élmény. Különösen örülni fognak annak, hogy az anya-magzat kapcsolat ezáltal elmélyül, egyedivé válik. Boldogan fogják együtt várni a születés utáni pillanatot, amikor az anyuka hasán érezni fogják a bőrükön keresztül a testük érintését. A masszázs jótékony hatása rögtön érvénysül, hatása a csecsemő növekedése során folyamatosan fokozódik, és a gyerek-szülő kapcsolatban egész élete során megnyilvánul.

Szülőknek

Szülés utáni időszakban a Babamasszázs segítséget nyújt a megfelelő kötődő kapcsolat kialakításában, mint a szülők, mint a csecsemő számára. Annak ellenére, hogy az anyuka boldogan vette kezébe csecsemőjét és kialakult közöttük a kötődő kapcsolat, előfordulhat, hogy a szülésről kialakult emlékek alaptalan negatív érzelmek dominálják mindkettőjük részéről. Segít a szülésélmény feldolgozásában, amely fontos a lelki egyensúly szempontjából. A szülőpár kapcsolatát szorosabbá fűzheti. Engedjük meg magunknak az esetleges negatív élményeket az "ÉRINTÉS TUDOMÁNYÁVAL" csodálatos élménnyé varázsolni.

A tapintás az első megfelelő érettségű érzékszerv in-utero... az érintés ősi nyelvét már a kisbabák is értik, az első kifejezésmód számukra.

Ritkán gondolunk arra, hogy a kisbabát is gyötörhetik testi kínok, ő is lehet feszült, amikor jön a foga, fáj a hasa, nem jön álom a szemére, és nem tud szólni, hogy zavarja valami.

A babamasszázzsal töltött örömteli percek segítenek a jó szülő-gyermek, testvér kapcsolat kialakításában, pozitív hatással van a csecsemőre (pl. jobban alszik).

A babamasszázzsal a kisbabák egészséges, harmonikus testi-lelki fejlődését alapozhatjuk meg, valamint segíthet a kicsi mozgásfejlődésében, tökéletesítheti a testtudat fejlesztésében.

A masszázs segíthet elviselni az elszakadást, (az anyuka visszamegy dolgozni, kistestvér születik), az elkerülhetetlen magára hagyottság érzését. A masszírozással újrakezdhetjük a napközben megszakított kapcsolatot, amely boldogságot és nyugalmat ad a baba és a mama számára.

A baba masszázs stúdióban megtanulják a szülők a masszázs protokollját, néhány különleges masszázst (ha a baba megfázott, fáradt, köhög). Természetesen ösztönösen mindenki tud masszírozni, ezért a tréningen olyan fogásokat tanulhatnak meg, amelyek segítségével a hasfájós, fogfájós baba közérzetét javíthatja, álmot varázsolhat szemeire, megnyugtathatja.

Saját tanbabámon mutatom be a fogásokat, az anyuka és az apuka kisbabájával együtt tanulhatja meg a mozdulatokat.

Célom, hogy női léted egyik legfontosabb eseménye az anyává válás egyben egy meghatározó pozitív élmény maradjon. Az élmények egyike a Babamasszázs stúdióban eltöltött emlék legyen, amelyre örömmel gondolhatsz vissza.

Hol és kitől tanultam?

Aurélie CROS WICKRAMA Ájurvéda oktató, konzulens kísért végig a tanulmányaim során, a tanfolyamokat Párizsban végeztem el.

Aurélie magas szintű kompetenciával rendelkezik az Ájurvéda területén, elméleti és gyakorlati tudása kiemelkedő. Tanulmányait Indiában, Kerela városában klinikai körülmények között végezte el. Öröm volt tanulni Tőle!

A leendő szülökben és a szülőkben felmerül a kérdés, hogy a sok szolgáltatás közül melyiket válassza?

Remélem, kedves leendő szülők és szülők, hogy a fenti indokaimmal segítettem abban, hogy az egyik választásotok a Babamasszázs stúdióra essen.


Egyéni tanfolyam díj:

Egyéni tanfolyam két óra: 8500 Ft 

Vegyetek részt közösen ismerős szülőkkel a tanfolyamon! Lehetőség van arra is, hogy az egyik várandós kismama/szülő otthonában találkozzunk.

Csoportos tanfolyam díja:

2 jelentkező: 4400 Ft /fő/2 óra

3 jelentkező: 4000 Ft/fő/2 óra

4-6 jelentkező: 3500 Ft/fő/2 óra

Különleges ajánlat

Haptic'9 harmonie: várandósok, kismamák kényeztető ápolása Skinhaptics bio kozmetikumokkal. A  tanfolyam részvevői számára a kezelés díja 4500 Ft 6500 Ft helyett.

Bejelentkezésre lehetőséged van telefonon 

06/ 70 572 6069.

Szeretettel várom a szülőket, a várandós kismamákat és a csecsemőket!

Kérdése van, kérem írjon vagy hívjon! 

Telefon: + 33 70 572 6069