Haptic'9

Baba - mama butik

Haptic9 Ajándékutalvány


Ajándékozzon Babamasszázs tanfolyamot  a szülőknek és az újszülöttnek, amelyet ajándékutalvány formájában adhatja át. Csodálatos és különleges ajándék! 
Szépségápolási ajándékutalvány kismamáknak szülés előtt és után.
Egyedi ajándékcsomagok kívánsága szerint. Kiszállítás lehetséges a Keszthelyi szülészetre.

Skinhaptics Paris

Nagy hangsúlyt fektetek a termékeim minőségére, ezért választottam a természetes alapanyagokból készült Francia termékcsaládot, amelyet az egész család ápolására kiválóan alkalmas. A termékek a Francia bőrgyógyászok, nőgyógyászok, szülészek, ápolónők , klinikák, gyógymasszőrök... bizalmát is elnyerték.

Mageska Patchwork

Egyedi Babatáskák, táskák, plédek, ágytakarók, falvédők...

A képen láttható szett a Babamasszázshoz szükséges kellékek tárolására kítűnően alkalmas.  Kívánságára Ági elkészíti az egyedi Babatáskáját. 

Ajánlott az "Obszervatórium Cosmetics" (legjobb baba kozmetikumok 2017 Francia útmutatójában, kisgyermekek és a kismamák számára).

Árlista

Arckrém

GYAPOTMAGOLAJ, BIO SZILVAMAG OLAJ

Termékleírás : Az A vitamin és B5 provitamin hatásainak köszönhetően az érzékeny bőrök arckréme.

Értékes olaj keveréke ( gyapotmag-,és bio szilvamag olaj), amelyek hidratáló tulajdonságainak köszönhetően puhaságot és lágyságot, konfortált bőrérzetet biztosítanak 

Nappali és éjszakai arcápoló krém.

Normál és száraz, érzékeny bőrtípusra ajánlott. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött készítmény. Az összes összetevőknek a 97,4 %-a természetes eredetű. A teljes összetevők 10,68 %-a növényi eredetű. Az összetevők 11, 21 %-a bio/Ecocert. Biszfenol A mentes. Kivitelezés légmentes pumpás flakon 50ml/1,75 

5 900 Ft

MASSZÁZSOLAJ TESTÁPOLÁS

Termékleírás: Omega 6-ban és 9-ben gazdag értékes olaj keveréke ( gyapotmag-, bio szilvamag-és bio napraforgó olaj) amely biztosítja a bőr táplálását és hidratáltságát és gondoskodik a finom illatokról. A SKINHAPTICS masszázs olaj különössen a babák bőrének ápolására lett kifejlesztve, amelynek használatától a bőrük selymessé válik.

SKINHAPTICS Tipp Baba testápoláshoz : Csepegtessen néhány cseppet a tenyerébe, majd lágyan masszirozza a baba/ gyermek karját, lábát, talpát, hátát.

Tipp az anyukának: Csepegtessen néhány cseppet a fürdővizébe annak illatosítása céljából ,és hogy a bőrét bársonyossá varázsolja.

KISMAMÁKNAK : A terhességi csikok kialakulásának megelőzésére. Sebes mellbimbók ápolására.

A teljes összetevők 99.98 %-a növényi eredetű. Az összetevők 77,5 %-a bio. Száraz bőrtípusok ápolására javasolt. Hipoallergén. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött készítmén. Biszfenol A mentes. Kivitelezés : Ergonomikus flakon 100 ml/3.39 FL.OZ

3 500 Ft

SZÁRAZ OLAJ

GYAPOTMAG OLAJ, BIO SZILVAMAG OLAJ, BIO CARTHAMA OLAJ

Baba, Kismama, Gyermek, Felnőtt

Termékleírás: Értékes olaj keveréket ( gyapotmag-, bio szilvamag-és bio sáfrány olaj) és E vitamint tartalmaz , amelyek biztosítják a puhaságot és a lágyságot. Használat után azonnal beszívódik Hidratáló, kellemes illatú.

Használati utasítás: Csepegtessen néhány cseppet a tenyérébe és könnyedén kenje be az egész testét.

SKINHAPTICS Tipp: Hajmosás előtt pakolásként kenje be a száraz vagy göndör hajat és egy pár percig hagyja állni, majd öblítse le.

NAPOZAS ELŐTT NE HASZNÁLJA.

-Normál, száraz bőrtípusok ápolására javasolt. Bőrgyógyászatilag ellenőrzött készítmén

Az összes összetevőknek a 100 %-a természetes eredetű. A teljes összetevők 99.96 %-a növényi eredetű. Az összetevők 27,2 %-a bio. Hipoallergén. Biszfenol A mentes. Kivitelezés. Ergonomikus flakon 100 ml/3.39 NFL. 

4900 Ft

SKINHAPTICS bemutatása

Természetes kozmetikumok az egész családnak.

Made in France

Sandrine Dahan a Skinhatipcs alapítója
Sandrine Dahan a Skinhatipcs alapítója

SKINHAPTICS egy olyan kozmetikai márka, amely a jó közérzet és a tudomány harmómiája.

Haptic a görög "aptomai" szóból származik, jelentése " érintek". Az első érzék in utero az érintés.

"Az etika, a humanizmus és a tolerancia másokkal szemben fontos értékek számomra."

Biokémikus a végzetségem ESSEC diplomával (Master Marketing), tagja vagyok a Francia Társadalom Kozmetológiai csoportjának és FEBEA-nak.

Több mint 15 éve dolgoztam, kozmetikumokat fejlsztettem az előkelő kozmetikai csoportoknál, mint Guerlain, T-Leclerc.., Teoxane (kozmetikai sebészet), ahol a "Victory of Beauty" nagydíjas termékének kifejlesztésében is közreműködtem. ( 2009-2010).

Három gyermek anyukája vagyok. Nagy figyelmet fordítok a kozmetikumok összetevőire, amelyekben gyakran allergén képleteket figyeltem meg.

Elhatároztam, hogy tudásomat, szakértelmemet minőségi kozmetikai termékek kifejlesztésére szentelem,csecsemők, gyermekek, terhes nők és atópiás bőr számára. (európai, ázsiai, afrikai, mesztic).

Minden termék kutatásaim eredménye (tudományos kutatások), elméletek és vizsgálatok együttese. Személyesen végigkisérem az egész projektet a kezdettől a gyártásig..A termékeket Franciaországban gyártják.

Sandrine DAHAN 
Skinhaptics, alapítója és igazgatója

High-end kozmetikumok.szakértője